Svenska Weimaranerklubben håller klubbmästerskap i viltspår söndag den 19 juni.
Provet är öppet för medlemmar i Svenska Weimaranerklubben och är ett viltspår i öppen klass. Hunden måste ha klarat anlagsprov innan KM för att få starta. Hunden som bedöms göra det bästa arbetet blir klubbmästare och tilldelas dessutom Purdeys vandringspris.
Läs gärna om provregler på hemsidan.
Pelle Johansson är provkommissarie och kan svara på frågor: jaktprovsansvarig@weimaranerklubben.se / 0736-373352
På provdagen kommer vi att samlas vid Gammelkroppa Skogsskola i närheten av Filipstad i Värmland. Det är samma plats som årets läger hölls på.
Inför KM har SWeiK kommit överens med Gammelkroppa om bra arrangemang för övernattning och mat. På kvällen den 18e dukar vi upp till grillmiddag för den som vill. Det blir god grillad mat i ”Smedjan” på Gammelkroppa och vi ser fram emot trevligt umgänge under kvällen.
Man kan få övernatta i rum på Gammelkroppa och då ingår frukost. För den som vill kan vi erbjuda en fältlunch på provdagen. Priser per person enligt listan nedan.
- Grillmiddag: 120 kr
- Boende i enkelrum (med hund), inkl frukost: 550 kr
- Fältlunch: 80 kr
OBS! Vi måste få reda på om ni vill vara med på middag/övernattning/lunch vid anmälan.
Anmälan
Anmälan ska skickas till viltspar@weimaranerklubben.se senast den 29 maj. Anmälningsavgiften är 300 kronor och den ska vara betald senast 29 maj. Boende och mat betalas samtidigt med anmälningsavgiften. Alla betalningar görs till klubbens pg: 460 66 06-4. Vid betalning, skriv “KM Viltspår” och hundens namn.
Vi behöver ha anmälan i god tid för att kunna ordna domare. Om du är sent ute och vill efteranmäla – kontakta Pelle.
I mejlet med din anmälan behöver vi följande uppgifter:
Föraren
- Namn
- Mobiltelefon
- Mejladress
Hunden
- Namn
- Ras
- Registreringsnummer
- ID-märkt nr
- Kön
Ägaren
- Namn
- Adress, Postnr, Postadress
- Telefon
Boende/mat
- Önskas övernattning (inkl frukost) på Gammelkropp – antal personer:
- Grillmiddag på Gammelkroppa – antal personer:
- Fältlunch – antal personer:
Comments are closed